Online boeken

Mijn planning is flexibel, maar kent toch haar limieten. Gelieve minstens 24 uur op voorhand jouw afspraak te annuleren. Anders ben ik genoodzaakt om de geplande consultatie aan te rekenen. Ik beschik niet over Bancontact, wel over de Bancontact App (smartphone) of voorzie cash.

Komen jullie graag als koppel langs om te werken aan jullie voedingsgewoontes als gezin? Kies dan voor de optie “Eerste consultatie als koppel“. Indien je op voorschrift van de dokter komt in functie van het (voor)zorgtraject, kies dan voor de optie “Zorgtraject (voorschrift dokter)“.

Heb je een specifieke vraag, of passen deze data niet voor jou?
Stuur me dan een mailtje op info@dietistekaathuycke.be.

De consultaties gaan voortaan door in de multidisciplinaire Groepspraktijk Het Spoor Baasrode op Provincialebaan 123a, 9200 Dendermonde.

De medische secretaresse is dagelijks bereikbaar tussen 8u – 12u en 15u – 18u via het algemeen nummer 052 33 08 88.

 

Boeken
maak-een-afspraak

CONTACT

OPENINGSUREN

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 17:00 – 22:00
Donderdag: gesloten
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

INTERNE LINKS

Wanneer u op consultatie komt bij de diëtiste, dan worden uw naam- , adres-, medicatie-, gewicht- en voedingsgegevens bijgehouden in een patiëntendossier, net zoals uw gegevens bij uw huisarts bewaard worden.

Wanneer u een consultatie aanvraagt via de website, e-mail, of telefonisch, dan stemt u in dat deze gegevens bewaard worden. Uiteraard worden deze gegevens onder een beveiligd wachtwoord opgeslagen om u zo goed mogelijk te beschermen. Deze gegevens zullen nooit voor eender welke doelen gebruikt worden dan bij verslaggeving naar de huisarts of specialist.

SOCIALE MEDIA

2021 © –  Erkend Diëtiste Kaat Huycke – RIZIV nummer: 5-63358-18-601 – All rights reserved