Contact
- 0479842299
- Provincialebaan 123a, 9200 Dendermonde
- info@dietistekaathuycke.be
1) Kook de quinoa in de groentenbouillon.
2) Verwarm je oven op 120 graden.
3) Stoof de ui, knoflook en de stukjes paprika in olijfolie, zonder te kleuren.
4) Voeg alle ingredienten behalve de kaas toe aan de quinoa en meng.
5) Vul de puntpaprika’s op met je quinoa-mengsel.
6) Leg de puntpaprika’s in een ovenschaal.
7) Besprenkel de puntpaprika’s met wat olijfolie en parmezaanse kaas.
8) Zet het 15 minuten in de voorverwarmde oven.
OPENINGSUREN
Maandag: 07:00 – 22:00
Dinsdag: 07:00 – 16:00
Woensdag: 07:00 – 22:00
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 07:00 – 17:00
Zaterdag: 07:00 – 15:00
Zondag: gesloten
INTERNE LINKS
Wanneer u op consultatie komt bij de diëtiste, dan worden uw naam- , adres-, medicatie-, gewicht- en voedingsgegevens bijgehouden in een patiëntendossier, net zoals uw gegevens bij uw huisarts bewaard worden.
Wanneer u een consultatie aanvraagt via de website, e-mail, of telefonisch, dan stemt u in dat deze gegevens bewaard worden. Uiteraard worden deze gegevens onder een beveiligd wachtwoord opgeslagen om u zo goed mogelijk te beschermen. Deze gegevens zullen nooit voor eender welke doelen gebruikt worden dan bij verslaggeving naar de huisarts of specialist.
SOCIALE MEDIA
2021 © – Erkend Diëtiste Kaat Huycke – RIZIV nummer: 5-63358-18-601 – All rights reserved