Contact
- 0479842299
- Provincialebaan 123a, 9200 Dendermonde
- info@dietistekaathuycke.be
Ingrediënten voor de salade:
Ingrediënten voor de yoghurtdressing:
Bereidingswijze voor de salade:
1) Snij de rode biet, appel en feta in kleine stukjes
2) Voeg al de ingrediënten samen in één grote kom.
Bereidingswijze voor de yoghurtdressing:
1) Doe de yoghurt, mosterd, zonnebloemolie, citroensap, honing, appelsap, zout en zwarte peper samen in een mengbeker en meng.
OPENINGSUREN
Maandag: 07:00 – 22:00
Dinsdag: 07:00 – 16:00
Woensdag: 07:00 – 22:00
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 07:00 – 17:00
Zaterdag: 07:00 – 15:00
Zondag: gesloten
INTERNE LINKS
Wanneer u op consultatie komt bij de diëtiste, dan worden uw naam- , adres-, medicatie-, gewicht- en voedingsgegevens bijgehouden in een patiëntendossier, net zoals uw gegevens bij uw huisarts bewaard worden.
Wanneer u een consultatie aanvraagt via de website, e-mail, of telefonisch, dan stemt u in dat deze gegevens bewaard worden. Uiteraard worden deze gegevens onder een beveiligd wachtwoord opgeslagen om u zo goed mogelijk te beschermen. Deze gegevens zullen nooit voor eender welke doelen gebruikt worden dan bij verslaggeving naar de huisarts of specialist.
SOCIALE MEDIA
2021 © – Erkend Diëtiste Kaat Huycke – RIZIV nummer: 5-63358-18-601 – All rights reserved