Logo_overlay_wit

Hallo! Mijn naam is

Kaat HUYCKE

Ik ben een enthousiaste spring in ’t veld met een passie voor voeding en hou ervan om deze kennis met anderen te delen. Mijn doel is om samen met u een haalbaar advies op maat uit te werken.

Geen strenge diëten, maar werken naar een gezonde levensstijl.

MIJN VISIE

Ik leg de focus niet enkel op het getal op de weegschaal, maar ook op je manier van leven.

Er wordt vandaag heel wat geschreven over allerlei wonderbaarlijke superfoods en strenge diëten waarvan je enkel meer schuldgevoel krijgt. Hoe verlies ik gezond gewicht? Wat eet ik tijdens mijn zwangerschap? Hoe verbeter ik mijn sportprestaties? Ik geef je juiste informatie in tijden waarin de media ons overspoelen met allerlei tips en voedingsadviezen.

wie-ben-ik

Diëten? Daar zeg ik neen tegen. Een ‘dieet’ is vaak moeilijk vol te houden omdat voedingsmiddelen worden ingedeeld in ‘goed’ en ‘slecht’. Alles wat je jezelf gaat verbieden, wordt net aantrekkelijker, waardoor het dieet, op lange termijn, moeilijk vol te houden is.

Het is daarom belangrijk om persoonlijk advies op maat te krijgen, rekening houdend met jouw voorkeuren. Samen werken we stap per stap naar nieuwe uitdagingen en leer ik jou de juiste keuzes maken zodat dit vol te houden is op lange termijn.

Het doel is streven naar een gezond en evenwichtig eetpatroon met voldoende beweging zodat je jezelf energiek en gezond voelt.

Je kan bij mij terecht voor individueel voedingsadvies bij:

 • Overgewicht en obesitas
 • Ondergewicht
 • Eetproblemen en eetstoornis
 • Sportvoeding
 • Voeding voor baby’s en kinderen
 • Allergieën en voedselintoleranties
 • (Preventie van) hart- en vaatziekten
 • Slokdarm-, maag- en darmaandoeningen
 • Prikkelbare Darm Syndroom (FODMAP-dieet)
 • Vegetarisme en veganisme
 • Zwangerschap en lactatie

BIJSCHOLINGEn&

OPLEIDINGEN

In 2020 behaalde ik mijn diploma als voedings- en dieetkundige aan de Odisee Co-Hogeschool te Gent. In 2021 volgde ik een extra opleiding ‘Sportvoedingsadvies op maat geven’ om ook de sporters onder jullie te kunnen helpen. Tot slot schoolde ik me ook nog bij in eetstoornissen om op deze manier mensen met een beginnend eetprobleem ook zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Sinds februari 2021 ben ik werkzaam als zelfstandig diëtiste in Grembergen, Dendermonde. Als diëtiste ben ik erkend door het RIZIV. Naast mijn zelfstandige praktijk, ben ik nog studerende als leerkracht secundair onderwijs, op deze manier kan ik mijn kennis doorgeven op een creatieve manier bij jongeren.

Contact

BOEK NU JE AFSPRAAK voor een gezondere levensstijl

CONTACT

OPENINGSUREN

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 17:00 – 22:00
Donderdag: gesloten
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

INTERNE LINKS

Wanneer u op consultatie komt bij de diëtiste, dan worden uw naam- , adres-, medicatie-, gewicht- en voedingsgegevens bijgehouden in een patiëntendossier, net zoals uw gegevens bij uw huisarts bewaard worden.

Wanneer u een consultatie aanvraagt via de website, e-mail, of telefonisch, dan stemt u in dat deze gegevens bewaard worden. Uiteraard worden deze gegevens onder een beveiligd wachtwoord opgeslagen om u zo goed mogelijk te beschermen. Deze gegevens zullen nooit voor eender welke doelen gebruikt worden dan bij verslaggeving naar de huisarts of specialist.

SOCIALE MEDIA

2021 © –  Erkend Diëtiste Kaat Huycke – RIZIV nummer: 5-63358-18-601 – All rights reserved