Contact
- 0479842299
- Provincialebaan 123a, 9200 Dendermonde
- info@dietistekaathuycke.be
1) Snijd de venkel in plakken en houd het groen apart.
2) Stoof de plakken in een beetje margarine met een scheutje water onder een deksel.
3) Snijd de citroenen in plakjes en voeg toe.
4) Laat 20 minuten stoven en roer af en toe om.
5) Voeg de laatste 5 minuten de olijven toe en kruid met peper en zout.
6) Bak de vis in een andere pan in wat olijfolie en kruid met peper en zout.
7) Leg de gebakken vis op de venkel en werk af met het groen van de venkelknol.
Serveer met gekookte aardappelen.
OPENINGSUREN
Maandag: 07:00 – 22:00
Dinsdag: 07:00 – 16:00
Woensdag: 07:00 – 22:00
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 07:00 – 17:00
Zaterdag: 07:00 – 15:00
Zondag: gesloten
INTERNE LINKS
Wanneer u op consultatie komt bij de diëtiste, dan worden uw naam- , adres-, medicatie-, gewicht- en voedingsgegevens bijgehouden in een patiëntendossier, net zoals uw gegevens bij uw huisarts bewaard worden.
Wanneer u een consultatie aanvraagt via de website, e-mail, of telefonisch, dan stemt u in dat deze gegevens bewaard worden. Uiteraard worden deze gegevens onder een beveiligd wachtwoord opgeslagen om u zo goed mogelijk te beschermen. Deze gegevens zullen nooit voor eender welke doelen gebruikt worden dan bij verslaggeving naar de huisarts of specialist.
SOCIALE MEDIA
2021 © – Erkend Diëtiste Kaat Huycke – RIZIV nummer: 5-63358-18-601 – All rights reserved